Laden...

Lichttochten

De Lichttochten

Een prachtig onderdeel van Iedereen Zingt zijn de lichttochten.
Hierin bewegen mensen zich samen, al zingend en verlicht, vanuit twee verschillende locaties naar de van Dedemtuin.

Maar hoe ziet dit er uit op zaterdag 14 december?

17:30 – 18:00
Om 17:30 zullen de winterhoorns van Stichting Midwinterhoornblazers Hardenberg schallen rondom Dedemsvaart om de lichttochten aan te kondigen. Vanaf dit moment kunnen de deelnemers van de lichttochten zich verzamelen op de locaties

  • Sportpark de Boekweit
  • Katholieke kerk Sint Vitus

18:00
De lichttochten zullen vertrekken vanaf hun locaties.  Deze lichttochten worden geleid door “kapiteins”, , herkenbaar aan de ster, samen met de  “lichtmatrozen”. Zij geven de routes aan. 

Om 18:15 zal de lichttocht die vertrekt vanaf het sportpark een tussenstop maken bij “Van Dedemmarke”.  

Om 18:30 komen de lichttochten aan bij de Wensboom op de Markt in Dedemsvaart. Daar speelt Jubal enkele liederen. Om 18:45 gaat de tocht verder richting de Van Dedem Kerk. 

U bent van harte welkom om zich aan te sluiten bij de lichttochten. U kunt zich aansluiten bij het startpunt of op een willekeurig moment langs de route zelf.
Heeft u zich aangesloten bjj één van de lichttochten, dan bent u verzekerd van een goede plaats bij de ‘Grande Finale’, de grote afsluiter van Iedereen Zingt.

19:00
Om stipt 7 uur zal de kerkklok luiden en onder muzikale begeleiding de lichttochten vanuit alle hoeken de van Dedemtuin binnen stromen. De zangers en muzikanten zullen hun plek zoeken op het podium. Als zij gereed zijn kan de grote show beginnen!

 

Wilt of kunt u niet de hele route lopen, dan is het natuurlijk prima om halverwege ‘aan te haken’. Mocht u behoefte hebben aan ondersteuning of een gereserveerde rolstoel – of zitplaats, dan kunt u dit via info@iedereenzingt.nl bij de organisatie van Iedereen Zingt aanvragen.
Als u met kleine kinderen een gedeelte van de lichttochten wil meemaken, dan kunt u naar de Wensboom op de Markt komen

Route vanaf het Sportpark
Route vanaf St. Vitus

* Tijdstippen, routes en locaties zijn onder voorbehoud en afhankelijk van weersomstandigheden en de veiligheid.