Laden...

De Grande Finale

De crème de la crème van Iedereen Zingt, de Grande Finale!
Aansluitend op de lichttochten brengen wij u een grote muzikale kerst sing-a-long vol met zang en dans.
Om stipt 7 uur zal de kerkklok luiden en onder muzikale begeleiding de lichttochten vanuit alle hoeken de van Dedemtuin binnen stromen. De zangers en muzikanten zullen hun plek zoeken op het podium. Als zij gereed zijn kan de grote show beginnen!

Onder begeleiding van Luko Hans en band zal een speciaal opgericht projectkoor en solisten u de grote kerstklassiekers ter gehoren brengen. Het presentatie duo Suzanne Snoek en Ferdinand Coppens zullen u op luchtige wijze door de show heen praten.

Maar het belangrijkste onderdeel van de show bent u zelf. Wij vragen u vooral om mee te zingen met alle songs! Want hé, het is Iedereen Zingt. Weet u de tekst niet? Geen probleem! Er is een groot led-scherm aanwezig waarop u alle teksten kan meelezen én zingen.

Ook deze editie van Iedereen Zingt mogen wij blij zijn met de deelname van onze lokale talenten: Peter Kip, Sharon Doldersum, Hadassa Schalen, Laurens Bijker, Wiert Drenth Sara van ’t Zand en Suzanne Snoek

Of het nu dans of kunst is, dit is aan aanschouwen tijdens de show. Deze worden geheel verzorgt door Dansschool Drenth

Bent u er ook bij? Met wie komt u?

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door enorme inzet en medewerking en/of sponsoring van vele verenigingen, tientallen ondernemers en bedrijven in Dedemsvaart, DMC, PSD, subsidies gemeente Hardenberg, plaatselijke PKN kerken en enthousiaste vrijwilligers. We zijn enorm dankbaar voor ieders aandeel! In één woord: fan-tas-tisch!